Website (/web-app) wireframe

1 Attachment

6 Responses

 1. Alex van Zijl Alex van Zijl

  Got inspired by some great looking wireframes by @Jeff Broderick and @Derek Clark, so decided to put some extra sauce over this one! The real pixels are attached.

  over 1 year ago

 2. Tim van Daatselaar Tim van Daatselaar

  tof!

  likes

  over 1 year ago

 3. Eelco Guntlisbergen Eelco Guntlisbergen

  Heel tof alhoewel ik een aantal elementen zie die in mijn ogen niet binnen een wireframe passen: de verbinding tussen die illustraties en het zoek formulier & de grafische uiting van de verlanglijst box.

  Persoonlijk denk ik dat je er al teveel vorm aan geeft wat een grafisch ontwerper beperkt in zijn creativiteit. (tenzij je dit maakt voor jezelf natuurlijk)

  likes

  over 1 year ago

 4. Alex van Zijl Alex van Zijl

  @Eelco Guntlisbergen, thanks voor je comment!
  Daar ben ik het helemaal mee eens, dit is inderdaad een stuk uitgebreider dan gebruikelijk is in de meeste wireframes.
  Het doel was echter om de klant meteen een goed beeld te geven van hoe het ontwerp er in grove lijnen uit komt te zien, en aangezien ik zelf het design maak, scheelt het voor mij weer werk in de volgende stap.

  likes

  over 1 year ago

 5. Harmen Harmen

  Ik denk ook dat het net een tikkeltje te teveel uitgewerkt is. Het is altijd een delicate balans tussen detail en schets. Ik wil juist dat een klant in grote lijnen gaat denken ipv dat deze zich concentreert op de details. Daarom; minder details. Maar desalniettemin; geweldig idee om het wireframe als een blauwdruk weer te geven. Dat idee ga ik van je jatten :)

  likes

  over 1 year ago

 6. Alex van Zijl Alex van Zijl

  Haha thanks Harmen, laat vooral zien, ben benieuwd!

  over 1 year ago

keyboard shortcuts: previous shot next shot L or F like