Product Design - Dashboard UI, UX, BRAND

Tam kapsamlı, başından sonuna kadar projeleri yapmayı seviyorum. Bu proje de logosundan dashboard ekranlarına, animatif eklemelerinden kullanıcı deneyimine, tanıtım ve satış ekranlarına kadar detaylı çalıştığım bir iş oldu.

Seoart özelleştirilebilir raporlama ve analiz imkanı sunan seo aracıdır. Rakiplerle karşılaştırma, detaylı istatistikler ve döküm alabileceğiniz ürününüze özel birimleri bulunur. Responsive olarak hizmet veren seo ürünü aynı zamanda tüm raporlamaları desktop/mobile kırılımlara göre özelliştirilebilmektedir.

daha fazla ekran ve proje hakkında:
https://www.ufukaydin.com/work/seoart-product-design/
------------------------------------------------------------------------
I like to do full-scale projects from end to end. In this project, I worked in detail from logo to dashboard screens, animative additions to user experience, promotion and sales screens.

Seoart is a seo tool that offers customizable reporting and analysis. Comparisons with competitors, detailed statistics and product-specific units are available from which you can get a breakdown. The seo product, which serves as a responsive, can also be customized according to desktop / mobile breakdowns.

More about screen and project:
https://www.ufukaydin.com/work/seoart-product-design/

More by ufuk aydın

View profile