Selecore V4

Sel_v3_dribbble_01

13 Responses

 1. David Cran David Cran

  Very cool.

  likes

  about 2 years ago

 2. Detail Vision Detail Vision

  Nice thinking!

  likes

  about 2 years ago

 3. Luka Balic Luka Balic

  @David Cran and @Mnemonics - thank you very much!
  I didn't write the explanation before, so here it is:

  There are around 200.000 reindeer in Finland (Lapland region). They are part of culture and lifestyle. Many people are reindeer owners and use them for food, transport and even for racing :)
  http://www.youtube.com/watch?v=N2WXA6AMEZQ

  The horns are made of arrows. On each horn 3 point to head (import) and 2 small point from head out + 1 arrow in negative space on top of horn (export).

  Besides from that, Rudolph (the red nosed reindeer) is the biggest exporter in the world, even though he works only one night a year :D

  about 2 years ago

 4. David Cran David Cran

  Luka,

  a reindeer is an amazing animal -I played with one about 2 years back.
  Very nice graphic.

  likes

  about 2 years ago

 5. Luka Balic Luka Balic

  @David Cran - Before this project I thought reindeers are more wild and afraid of people. Now I see they are much more connected to people, similar to horses in my country. I'd love to play with them too! :) Thanks again!

  about 2 years ago

 6. Jovan Petrić Jovan Petrić

  Why did you delete my comment?

  about 2 years ago

 7. Luka Balic Luka Balic

  @Jovan Petrić - Sorry, I thought we settled giraffe thing. I thought you saw my comment where I explain how reindeer doesn't have that narrow face and muzzle, and that his nostrils are more spaced than giraffe's, and I attached photos to show how reindeer also has eyes on the side.
  Since you didn't respond for few days on my comment, I thought you're ok with my explanation - so I deleted all comments regarding that topic because I don't find this comment: "remove the horns and you have perfect giraffe face" constructive criticism,
  and I don't see how other designers/viewers could benefit from it.

  I apologize if I offended you in any way, it wasn't my intention.
  Cheers!

  about 2 years ago

 8. So, here's the reindeer with the type and S mark.
  "S" has the arrows on the ends and in negative space which are made in same style as those on horns.

  Please let me know what you think, thanks!

  about 2 years ago

 9. Jovan Petrić Jovan Petrić

  Nisam odgovorio zato sto nije bilo niceg novog za dodati. Meni vise lici na zirafu (lice) i to je to. Nije sad to neka velika razlika u licu izmedju irvasa i zirafe, narocito pri ovakvoj stilizaciji ali kao sto vec rekoh meni vise vuce na zirafu.

  Svaki komentar je legitiman i ako nije uvredljiv nema razloga da se brise. I tada kada je komentar takve prirode on vise govori o onome ko ga je ostavio nego o onome kome je upucen (hipoteticki). Malo je bzvz brisati komentare, jer se time stvara slika da se nesto krije i da ego ne voli da cuje drugu stranu medalje. Nadam se da to kod tebe nije slucaj. Komentari i sluze za to, da se dobije glas drugih o necemu, kako pozitivni tako i negativni. Koja je poenta komentarisanja ako ce neko to kasnije obrisati i cuti samo ono sto zeli?

  Kad sam vec tu da dam komentar na ovaj rad. Lepo si ti to odradio stilski, ali meni su ovakvi rogovi preveliki. Sigurno bi ih skratio za onaj zadnji par na vrhu. Ovo S iz finalnog resenja si isto lepo upakovao.

  Svako dobro!

  likes

  about 2 years ago

 10. Luka Balic Luka Balic

  @Jovan Petrić - Prvo, hvala na iscrpnom odgovoru. Nemam potrebu skrivati negativne komentare, samo smatram da je u okviru fair-playa uredu predložiti kako ispraviti nešto što nije dobro. Takodjer lijepo je osim onoga što nevalja, u komentaru navesti i ono što ti se sviđa. Čudno mi je bilo što si like-ao moj rad a u komentaru naveo samo ono što ti se ne sviđa. Iskreno, taj komentar mi je zvučao podrugljiv i ne dobronamjeran. Ne zbog toga sto tebi vise lici na zirafu, nego zbog tona kojim je upucen. Kada u komentaru navodim nesto sto mislim da nije dobro, uvijek to cinim s postovanjem prema trudu i vremenu koje je netko ulozio u taj rad.
  Jos jednom ispricavam se ako sam pogresno shvatio tvoj komentar i ako sam te povrijedio brisanjem.

  Jos da odgovorim na tvoj komentar. Hvala na prijedlogu za rogove, ali namjerno sam napravio velike, jer sam u znaku htio alfa muzjaka da se naglasi snaga i moc brenda. Drago mi je da ti se svidja S, iako rjesenje izgleda jednostavno, dosta sam se namucio da dodjem do toga. Hvala na komentaru!

  Svako dobro!

  about 2 years ago

 11. Jovan Petrić Jovan Petrić

  Mislim da si lose shvatio moj komentar. Ako pogledas po Driblu videces da ima zilion raznolikih komentara, neki su kilometarski i objasnjavaju do detalja sta valja ili ne valja u vezi sa radom, drugi su pak saljivi a najveci broj njih je od jedne do dve reci tipa "bravo", "super" itd. To sto sam rekao u obrisanom komentaru ne znaci da mi se ne svidja tvoj rad. Nije mi jasno kako si to zakljucio. Zato sam ga i lajkovao jer mi se svidja ukupni koncept. A i u lajku ne mozes dodatno da kazes ono sto mislis :)

  Da, apsolutno ima smisla za velicinu rogova nakon ovog objasnjenja. Koja kolor kombinacija ce biti?

  Svako dobro!

  likes

  about 2 years ago

 12. Luka Balic Luka Balic

  @Jovan Petrić
  Moram si nabavit novog tumaca :) , covjek uci na greskama dok je ziv. Hvala na objasnjenju, sad mi je jasnije.

  Sto se tice boja, klijent bi najradije crno-bijelo, mozda napravim varijantu sa Finski-plavom, vidjet cemo ... klijent se jos nije odlucio, jako mu se svidjaju V2 i ovaj Jelenko :)

  Pozdrav!

  about 2 years ago

 13. Joe White Joe White

  I remember this on BOTW, Good work! You beat my entry hand down.

  10 months ago

keyboard shortcuts: previous shot next shot L or F like