Logo Tasarımı

Detailed review

LOGO TASARIMI

Dairelerin giderek küçüldüğü günümüzde 'küçük bir alanda yaşama deneyimini nasıl daha iyi hale getirebiliriz?' hedefi ile yola çıkan Smart Nook Studio için kreatif logo tasarımı ihtiyacı vardı.

Smart Nook Studio isminden de anlaşılacağı gibi küçük dairelerdeki köşe alanları birden fazla aktivite için fonksiyonel alanlara dönüştürerek rahat ve konforlu evler tasarlıyor. Logo tasarımı için bu açıdan yaklaşarak asıl hedefimiz olan köşe kısmını grafik olarak ön plana çıkarmak istedim.

LOGO DESIGN

How can we improve the experience of living in a small space today, where apartments are getting smaller and smaller? I had to prepare a creative logo design for Smart Nook Studio, which set out with the goal of.

As the name suggests, Smart Nook Studio designs cozy and comfortable homes by transforming corner areas in small apartments into functional areas for multiple activities. For the logo design, I approached from this angle and wanted to bring the corner part, which is our main target, to the forefront graphically.

Caner Aydın

Freelance Grafik Tasarımcı

Whatsapp: +90 532 276 13 77

More by Caner Aydın

View profile