De omgeving Amersfoort is een nieuw cateringbedrijf en kookschool rijker, en wel een die gespecialiseerd is in de Koreaanse keuken: Koreanica.

Om je kennis te laten maken met de smaak van de koreaanse keuken verzorgt Myranda van Koreanica kookworkshops, private diners en catering. Je leest er alles over op de website die ik mocht maken.

Wil je een voorproefje? Dat kan: de Koreaanse keuken is gezond door het gebruik van veel verse ingrediënten. Het is een gevarieerde en pure keuken waarin veelvuldig gebruik wordt gemaakt van sesam, sojasaus, knoflook, chili en lente-ui.

De Koreaanse keuken

Bekende Koreaanse gerechten zijn Korean Grill, Bibimbap en Kimchi. Bijzonder aan de Koreaanse maaltijd is het grote aantal bijgerechten, ‘banchan’, minimaal 3 bijgerechten, maar – afhankelijk van de gelegenheid – loopt dit aantal flink op tot een tafel vol. Korean style betekent dat alles tegelijkertijd op tafel wordt geserveerd.

Catering & Private diner

Maak met je vrienden, collega’s of familie kennis met de verrassende Koreaanse keuken. Koreanica verzorgt de catering in de vorm van een buffet of een private diner. Dat kan bij jou op locatie of een locatie van Koreanica in de omgeving van Amersfoort.

Kookworkshop

Wil je zelf aan de slag en leren hoe je Bibimbap, Kimchi, Kimbap of een volledig Koreaans diner in elkaar draait? Volg dan een kookworkshop van Koreanica.

Ook een website nodig voor jouw horecazaak? Laat het mij weten.

#amersfoort #amersfoortcity #koreaansecatering #koreaanseten #koreaansekeuken #koreaanskoken #koreaansebbq #kookworkshop #catering #privatedinner #bibimbap #koreanfood #koreanfoodlover #privatedining #koreangrill

#restaurantwebsite #restaurantwebsitedesign #restaurantwebdesign #horecawebsite #horecawebsitedesign #horecawebdesign #website #webdesign #hws #horecawebservice

#divi #divitheme #elegantthemes #elegantthemesdivi #linkinbio

More by John-Pierre Cornelissen @ Horeca Webservice

View profile