Caietul Creativ - YouTube, coming soon

#CaietulCreativ este si vreau sa fie un jurnal de bord care sa tina focusul pe procesele creative, indiferent de domeniu, indiferent de intrumentele sau programele pe care le folosesc, dar mai ales indiferent de rezultat.

De ce?

Pentru ca atunci cand lucrezi la mai multe proiecte in paralel, posibilitatea de a-ti schimba proiectele la care lucrezi poate sa aiba o gramada de avantaje dar si dezavantaje. De exemplu:
1. Un avantaj ar fi, posibilitatea de a lucra la mai multe proiecte in paralel, lucru ce poate sa iti aduca o gramada de INSPIRATIE. De o gramada de ori, mi s-a intamplat sa imi vina inspiratia pentru un proiect la care lucram in timp ce lucram..., surpriza, la alt proiect.

2.Faptul ca lucrezi la mai multe proiecte poate sa aiba si cateva minusuri daca nu inveti din mers despre tot ce inseamna disciplina, care vine la pachet cu multe invataturi despre ce inseamna time management sau chiar project management. Toata treaba asta scapata de sub control iti poate afecta FOCUSUL si poti ajunge la episoade de anxietate.

Deci, in concluzie paginile acestui "caiet" creativ vor avea mai multe formate. Video pe youtube, ma gandesc sa experimentez si partea de audio sub forma de podcast dar si in format scris si documentat, (atunci cand am ceva de documentat) pe blog. Dar cel mai important si important este ca totul va fi despre nimicul creativ, adica mult experiment fara termene, fara promisiuni.

Te astept pe www.individualconnection.com la sectiunea caietul creativ.
P.S. Intre timp pregatesc varianta video si audio, si partea de blog.

More by Juravle Calin

View profile