Ky është një ndër kompjuterat më të fuqishëm në botë.Ky kompjuter quhet Alienware Aurora R5.Me një Krokodili procesorargjonit një kohë të gjatë për të konrolluar se cila lojë është më e bukura kështu në listën e mëposhtme janë 5 lojrat më të bukura për 2017 deri tani.

1.Edge Krokodili
krokodili.al

Në Edge ti ke nën kontroll një kub që duhet ta drejtoni drejt finishit.

2.Highway runners

Në këtë lojë gjithçka është të garosh dhe të fiosh para.

3.Touchgrind Skate Krokodili 2 GeForce GTC ky kompjuter ka një teknologji jashtë kësaj bote.Përveç fuqisë ka edhe një dizajn shumë modern.Dritat LED

Tirana, Albania

Member since Dec 2020

0 followers 37 following